Το μαγιό είναι ο πρωταγωνιστής στη γυναικεία γκαρνταρόμπα το καλοκαίρι και για πολλές από εμάς αποτελεί μια προσωπική «επένδυση». Για να επιλέξεις το κατάλληλο μαγιό για εσένα, σκέψου αρχικά: «Προτιμάς μπικίνι ή ολόσωμο;», «Σου αρέσει να κάνεις αθλητικές δραστηριότητες ή να χαλαρώνεις στην παραλία;», «Θέλεις να δημιουργήσεις ένα χαλαρό ή ένα σέξι look;». Μια διαχρονική συμβουλή για μια ακαταμάχητη εμφάνιση στην παραλία είναι να συνδυάσεις το μαγιό σου με τα κατάλληλα beachwear και αξεσουάρ. Πάμε, λοιπόν, να δούμε τις τάσεις στα μαγιό για το καλοκαίρι 2024!

Φωτεινά & έντονα prints

μαγιό 2024

Τα prints δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα αλλά η φετινή χρονιά προστάζει έντονα χρώματα και λαμπερά χρώματα. Τα prints δίνουν νεανικό και μοντέρνο ύφος στο στυλ σου και σίγουρα θα τραβήξουν τα βλέμματα στην παραλία. 

Η συλλογή Lana είναι μια κομψή και αριστοκρατική επιλογή σε γαλάζιους και κοραλλί κυματισμούς. Θυμίζει ένα μαγιό που θα φορούσε μια γοργόνα! Σου προτείνω να ρίξεις μια ματιά στο στράπλες μαγιό της συλλογής με το ιδιαίτερο δέσιμο πίσω από το λαιμό και το κοκάλινο αξεσουάρ στο κέντρο του στήθους. Αν έχεις μεγαλύτερο στήθος τότε στη συλλογή Lana θα βρεις το σουτιέν χωρίς ενίσχυση έως και cup F.

Πολύ εντυπωσιακό σλιπ για να συνδυάσεις με το μπικίνι τοπ σου είναι το ψηλό Brazilian σλιπ. Είναι διακοσμημένο με κοκάλινα αξεσουάρ και το κόψιμό του δίνει το εφέ των ψηλότερων ποδιών.

Αν είσαι φαν των έντονων χρωμάτων τότε θα λατρέψεις τη συλλογή Madison. Ένα print από λαχούρια σε ροζ, φούξια, γαλάζιους και κίτρινους χρωματισμούς. Must-see επιλογή είναι το bralette της συλλογής. Ο μοναδικός σχεδιασμός του χωρίς μπανέλα προσφέρει άνεση και στήριξη στον υπέρτατο βαθμό. Διαθέτει ιδιαίτερο κόψιμο και διπλές τιράντες που πλέκονται. Συνδύασέ το με το σλιπ με σούρες για ένα κομψό αποτέλεσμα!tir

Animal print

Το animal print θα έλεγες κανείς ότι είναι μια all- time classic επιλογή. Όμως φέτος μπορείς να τα βρεις σε πιο ιδιαίτερα και μοναδικά patterns. Στη συλλογή Jade θα βρεις το πιο ιδιαίτερο animal print της αγοράς. Συνδυάζει λεοπάρ με γεωμετρικά σχήματα σε γαλάζιους και καφέ χρωματισμούς.

Δες το μπικίνι τρίγωνο με ελαφριά ενίσχυση που δένει πίσω από το λαιμό και την πλάτη και συνδύασέ το με το σλιπ που δένει στο πλάι για ένα super look στην παραλία. Αν φοράς μεγαλύτερη cup ρίξε μια ματιά στο μπικίνι σουτιέν που καλύπτει έως cup F.

Jade 94181 triangle with removable cup & 94188 bottom 5cm (Medium)
Jade μπικίνι τρίγωνο B και Jade μπικίνι σλιπ

Floral

Κάθε χρόνο τα φλοράλ σχέδια πρωταγωνιστούν στις συλλογές μαγιό. Για φέτος σου προτείνω ένα πιο ιδιαίτερο pattern που ξεφεύγει από τα κλασικά λουλουδάτα μαγιό. Τα φύλλα σε πράσινους, σιέλ, πορτοκαλί και καφέ τόνους της συλλογής Emerald δημιουργούν ένα γήινο αποτέλεσμα και ένα φλοράλ print με φυσικότητα και κομψότητα.
Στη συλλογή Emerald θα βρεις πολλές επιλογές σε μπικίνι τοπ από cup B έως και cup F και σλιπ για να φτιάξεις ένα φανταστικό look παραλίας. Ωστόσο, το ολόσωμο μαγιό της συλλογής θα σε καταπλήξει, αναδεικνύοντας με μοναδικά αυτό το ξεχωριστό print.

Emerald 94160 push up & 94164 side tie bottom vertical 2 (Medium)
Emerald μπικίνι push up B/C και Emerald μπικίνι σλιπ με κορδόνια

Φλογερό κόκκινο

Το κόκκινο τιμήθηκε ιδιαιτέρως το φετινό χειμώνα στα ρούχα και όχι αδίκως μεταφέρθηκε και στις παραλίες. Μαγιό σε ένα έντονα κόκκινα χρώματα είναι μια από τις τάσεις της φετινής σεζόν. Είναι μια επιλογή που σε δικαιώνει γιατί μπορεί να παραμείνει πάντοτε διαχρονική.

Αναμφίβολα, το πιο φλογερό κόκκινό μαγιό θα το βρεις στη συλλογή μαγιό της Luna Splendida, στην Arista.
Τη συλλογή διακοσμούν διακριτικές αλυσίδες στις τιράντες είτε στο μπούστο για ένα ultra chic αποτέλεσμα.

Το push-up μπικίνι θα εφαρμόσει τέλεια σε εσένα με cup Β και C στήθος και θα δώσει την επιθυμητή έμφαση στο μπούστο σου. Αν δεν θέλεις να υπερτονίσεις το στήθος σου τότε δες τις 2 επιλογές σε τριγωνάκι μαγιό που είναι εξίσου εντυπωσιακές. Η πιο ξεχωριστή επιλογή σε σλιπ μαγιό είναι το ψηλόμεσο με τα ανοίγματα στο πλάι που δημιουργεί ένα σέξι look στην παραλία.

Arista 94220 push up & 94226 bottom 7 cm red sitting (Medium)
Arista μπικίνι push-up B/C και Arista μπικίνι σλιπ

Λάμψεις παντού

Ένα μαγιό με λάμψεις δείχνει καταπληκτικά κάτω από τον ήλιο και θα σε κάνει να ξεχωρίζεις στην παραλία. Τα πιο καλοκαιρινά χρώματα στο πιο λαμπερό lurex ύφασμα από ανακυκλωμένα υλικά θα τα δεις στη συλλογή Opal. Ένα από τα πιο ωραία πατρόν σε μαγιό είναι το μπαλκονέ μπικίνι χωρίς ενίσχυση που κολακεύει μοναδικά το μπούστο. Αν είσαι τολμηρή και θέλεις να δείχνεις έξτρα σέξι ρίξε μια ματιά στο sumo σλιπ αλλά φυσικά υπάρχουν και πιο κλασικές επιλογές σλιπ για να συνδυάσεις το μπικίνι τοπ σου.

Μια ιδιαίτερη με ξεχωριστά χρώματα και φανταστικές λάμψεις συλλογή είναι η Manhattan. Το strapless μπικίνι της συλλογής είναι πραγματικό αριστούργημα αφού συνδυάζει αρμονικά 3 διαφορετικά pattern. Συνολικά, η συλλογή σου δίνει μια μεγάλη γκάμα σε σχέδια για κάθε μέγεθος στήθους από cup Β έως F. Αν σου αρέσουν τα one-piece μαγιό σε αυτή τη συλλογή θα βρεις ένα πραγματικά εντυπωσιακό ολόσωμο μαγιό με ανοιχτή πλάτη.

Manhattan 94332 swimsuit with removable cup back (Medium)
Manhattan μαγιό ολόσωμο με αφαιρούμενη cup B

Αυτή είναι η μεγαλύτερη τάση για φέτος το καλοκαίρι! Βγες στην παραλία και απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα με οποιοδήποτε μαγιό επιλέξεις, ανεξάρτητα από τον σωματότυπό σου. Καλές βουτιές!

Με αγάπη,
Εύα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *